Så tar du hand om dina smycken i rostfritt stål!

Hej där, fashionistas! Är du redo att lära dig hemligheterna för att hålla dina stunners fräscha och snygga? Spänn dig för en glamtur när vi dyker in i smyckesvårdens värld. Låt oss göra det här!

Lektion 1

The Lowdown på Timi of Sweden Jewelry

Först till kvarn: varför Timi rockar! Våra rostfria föremål är hållbara, det är prisvärt och det är helt allergivänligt – perfekt för tjejer på språng. Säg hejdå till nedsmutsning och hej till oändlig glans!

Eshma - Vintage Stone Ring Stainless Steel  | Timi of Sweden
Lektion 2

TLC för dina skatter

Låt oss prata städning, älsklingar. Om ditt föremål är tillverkat av rostfritt stål kan du ta lite mild tvål och varmt vatten och ge dina smycken en liten spadag. Scrub-a-dub-dub, och voilà – glänsande, glada juveler!

Amira - Boho Stone Ring Stainless Steel Timi of Sweden
Lektion 3

Stash 'Em Smart

Ditt bling förtjänar en mysig plats att koppla av. Lägg dem i en söt smyckeskrin eller påse för att hålla dem säkra och sunda. Inga fler trassel, inga fler repor – bara ren glam!

JEWELLERY BOX Timi of Sweden
Lektion 4

Skydda din glans

Håll dessa skönheter borta från hårda kemikalier och klibbiga situationer. Oavsett om du är på stan eller slappar vid poolen, ge dina juveler lite kärlek och de kommer att älska dig direkt!

Fanny - Pearl and Bead Colorful Set  | Timi of Sweden
Lektion 5

Visa dem lite kärlek

Regelbundna kontroller är nyckeln, mina damer! Ge dina smycken lite en gång då och då, och om de behöver en plocka-mig-up, kommer en mild polering att göra underverk. Håll kärleken vid liv, så kommer du att vara gnistrande 24/7!

Är du redo att utöka ditt blingspel? Dyk in i Timi of Swedens värld och dela dina favoriter nedan. Låt oss visa världen vad det innebär att gnistra och döda!

Ravi - Oriental Link Necklace Stainless Steel  | Timi of Sweden